Дамските парфюми на Karl Lagerfeld, в които ще се влюбите

Дамските парфюми на Karl Lagerfeld, в които ще се влюбите

Мода и красота

Производството на парфюми в компанията Karl Lagerfeld стартира през 1978 година. В началото Karl Lagerfeld печели популярност в света на ароматите с уханията си за мъже. Дамските парфюми на бранда набират популярност през 90-те години на миналия век. Ароматите за жени на Karl Lagerfeld са нежни, ефирни и чувствени. Те впечатляват със своята изисканост и с висококачествените съставки, от които са изградени.

Ето някои дамски ухания на Karl Lagerfeld, които със сигурност ще спечелят сърцата ви:

Karl Lagerfeld for Her е част от изискана ароматна двойка

Елегантната уханна двойка Karl Lagerfeld for Her и Karl Lagerfeld For Him е лансирана през 2014 година. Дамският аромат е разработен от Serge Majoullier и Christine Nagel, а мъжкият е дело на Jean-Christophe Hérault. Парфюмите са едновременно класни и изкушаващи, модерни и стилни. Karl Lagerfeld for Her впечатлява с жизнерадостната си флорално-плодова комбинация, в която са преплетени лимон, праскова, франджипани, магнолия, роза, кехлибар, дървесни акорди и бял мускус. Karl Lagerfeld for Her е мек и освежаващ аромат за мъже, който се отваря с пенливи и свежи нотки мандарина и лавандулово масло, допълнени с хрупкава зелена ябълка и чувствен кехлибар, екзотично сандалово дърво в базата прави уханието дълготрайно и запомнящо се.

С поредица дамски парфюми Karl Lagerfeld отправя покана за чувствено околосветско пътешествие

Уханията са вдъхновени от специфичния характер и атмосфера на знакови градове, сред които Париж, Рим и Токио.

Дамският парфюм Karl Paris 21 Rue Saint-Guillaume на Karl Lagerfeld е представен през 2020 година. Шипрово-плодовата уханна композиция е проектирана от Емили Бевиер-Коперман. Ароматът се открива с нотки виолетови листа, грейпфрут и мандарина. Флоралният букет в сърцевината съчетава жасмин, роза и гардения, а базата от сандалово дърво, мускус и пачули допълва по най-добрия начин уханието.

През 2021 година е лансиран дамският аромат с флорално-дървесно-мускусен характер – Karl Tokyo Shibuya by Karl Lagerfeld. В уханната композиция парфюмеристът Емили Бевиер-Коперман съчетава водни нотки, цитруси и ревен, магнолия, черешов цвят и божур, бял мускус, кедър и кехлибар.

Флорално-дървесно-мускусният парфюм за жени Karl Rome Divino Amore by Karl Lagerfeld е сред най-новите в каталога на бранда, представен е през 2022 година. Върху ароматната композиция са работили парфюмеристите Емили Бевиер-Коперман и Пиер-Константин Герос. Уханието се открива със сочната свежест на портокал, нероли и петитгрейн, в сърцевината омайва ароматен букет от жасмин, орхидея и портокалов цвят, подходящо допълнени със сандалово дърво, мускус и кристална амбра в базата.

Karl Lagerfeld Fleur de Murier и Karl Lagerfeld Fleur de Pecher се отличават с жизнените си ухания

Прекрасното плодово-цветно ухание Karl Lagerfeld Fleur de Pecher печели сърцата на жените от лансирането си през 2017 година със своята чистота и ефирност. Уханието е изтънчено и универсално, с лекота се вписва, както в работното ежедневие, така и във весело прекараното свободно време. Нотки круша и юзу откриват по оптимистичен начин ароматната композиция, след тях се разкрива акорд жасмин и портокалов цвят, допълнен от дървесни и мускусни акценти на финала.

Изтънченият дамски аромат Karl Lagerfeld Fleur de Murier е представен през 2018 година. В началото уханието впечатлява с вкусен плодов микс от малина, френско грозде и портокал, който постепенно отстъпва на акценти къпина, момина сълза, виолетка и портокалов цвят. Базата е подчертано топла и чувствена, формирана от кехлибар, ванилия, мускус и сандалово дърво.

Дамските ухания на Karl Lagerfeld владеят сърцата на жените вече няколко десетилетия. С модерното си звучене те допълват по най-добрия начин визията и стила на дамите, като подсилват тяхното самочувствие и очарование.