Нови авточасти за Форд в Automotozone

Нови авточасти за Форд в Automotozone

Автомобили

Автомобилите Ford се отличават с повишена надеждност и качество, благодарение на над 100 годишната история и опит на компанията в автомобилостроенето. Въпреки това, както всяко МПС, с времето се налага смяна и ремонт на различни авточасти и по-долу от Automotozone представят предлаганото в каталога на онлайн магазина разнообразие.

Надеждни ли са оригиналните нови авточасти за колите Форд

Това е един от трите най-стари производители на автомобили в света. Със своята над 100 годишна история, заводите на основаната от Хенри Форд компания произвеждат висококачествени превозни средства и авточасти за тях. Благодарение на партньорите си, Ford произвежда части от изпитани във времето висококачествени материали. Това гарантира дълготрайност и износоустойчивост на всеки компонент в арсенала на предлаганите от компанията авточасти. Всяка от партидите преминава през фирмените тестови лаборатории за потвърждаване на характеристиките.

Какви части за автомобилите на Форд има в Automotozone

авточасти за Форд

Като дългогодишен търговец на нови резервни авточасти, от Automotozone твърдят, че каталогът им покрива голямо разнообразие от автокомпоненти за различните модели фирмени автомобили. Сред тях са: Форд Фиеста, Мондео, Ескорт, Фюжън, Орион и много други. В каталога се предлагат множество отделни части и консумативи за различните системи: запалителна, отделителна, горивна, задвижваща и т.н.

За правилния избор се изисква:

  • указване на типа двигател – дизел или бензин;
  • година на производството – поради голямото разнообразие няма значение дали колата е стара, или е нова година;
  • вид на частта – какъв компонент се търси.

След въвеждане на тези данни в търсачката, чрез специалния интерфейс на сайта, системата бързо и лесно извежда максимално релевантни и отговарящи на критериите предложения, от които изборът става бързо и лесно.

Качествени ли са компонентите в Automotozone

На пазара разпространени са продуктите за фирмените автомобили, предлагащи се под бранда на Форд. Съществуват и такива, които са със същото качество, като използваните в колите на компанията части, но са достъпни под друга марка. И двата вида са произведени от едни и също производители, но в първия случай, след пускането на колата на пазара, се предлагат и няколко партиди под едноименната марка. След това, компанията, която ги е произвела пуска собствени партиди и със своята марка на опаковката.

И в двата случая качеството е идентично, но цената във втория случай е значително по-достъпна. Това е и причината повечето от продуктите в каталога на Automotozone да са под различни брандове, но с високо качество.