Как една пищна жена може да покаже достойнството си

Как една пищна жена може да покаже достойнството си

Мода и красота

Всички жени са напълно различни, със собствен тип тяло и желания. Модните тенденции диктуват своите стереотипи и се опитват да наложат слабата визия, като не оставят шанс на пищните дами XXL и XXXL размери. Именно поради тази причина в настоящата статия ще се фокусира върху това, какви дрехи и дамски макси дънки могат да използват ерите жени, за да покажат своите предимства.

1. Блузи на ивици във вертикален ред

С правилното избрана блуза на вертикалната ивица можете да издължите силуета и да придадете на фигурата повече форма. Може да изберете например и макси пола с тесни ивици. Обличането на дрехи с хоризонтални ивици не се препоръчва., Те само увеличават обема.

2. Дънки или панталон с висока талия

Панталоните и дамски макси дънки с висока талия са идеални за жени с пищна форма. С тях, талията е подчертана, а коремът е скрит.

3. Едноцветен костюм

Жените с пълно тяло трябва да балансират силуета си. За целта може да помогне едноцветен костюм, който визуално удължава краката и изпъва фигурата. Изборът на цвят, зависи от индивидуалната цветова схема и личните предпочитания.

4. Палто оверсайз

Връхното облекло със свободен крой ви позволява да направите фигурата си много по-изящна, защото поема целия обем върху себе си. Например сако, палто или жилетка.

5. Талия

Тесните неща не са за пълните дами. По-добре е да изберете свободна блуза с широк колан. Той обозначава талията и украсява изображението. Освен това цветът и печатът са от голямо значение. Намирането и избора на блуза днес не е проблем. Блузите с голям размер се предлагат в широка гама.

6. Дрехи, които моделират фигурата

Това е просто и шикозен вариант, който помага за скриване на нежеланите и деликатни зони. Контрастните шевове и райета подчертават широките извивки на женското тяло.

7. Асиметрични кройки

Дългите туники от сатен, шифон, памук и всякаква друга материя помагат за създаването на перфектната визия. Широките бедра са скрити с красив колан, който подчертава талията. Може да съчетаете дамски макси дънки с асиметрична блуза или странични цепки.

8. Ярки цветове

Тъмните нюанси добавят възраст. Пълничките дами, обаче са срамежливи и често се обличат само в черно, сиво или кафяво. Ярките цветове озарят всяка визия. Зелено, лилаво, синьо и циан са студени нюанси. Те визуално отслабват.

9. Пухкавите красавици обикновено се радват на голям бюст. Следователно те не трябва да крият това свое предимство. Дълбокото деколте в блуза или свободна рокля ще подчертае предимствата и ще скрие недостатъците.

Теглото не е оправдание. Независимо какво е то, може да изглеждате и да се чувствате секси. Трябва да обичате себе си, винаги и под всякаква форма и да създавате модерен гардероб, през годините!