Какво ще откриете в детски магазин Рая Тойс

Какво ще откриете в детски магазин Рая Тойс

Интересно

Детският магазин е един своеобразен свят от разнообразни и качествени продукти, подходящи за всяка възраст – новородени, прохождащи бебета и деца в ученическа възраст.

Какви категории има в детския магазин

Пазаруването е удоволствие, когато е практично, икономично и можете да намерите всичко, което ви трябва, събрано на едно място. Популярните категории продукти за момчета и момичета на различна възраст са:

  1. Бебешки колички 

Очакват ви различни модели колички – модулни, 3 в 1, летни, триколки, 2 в 1, за близнаци. Когато избирате детско возило, решете какъв вид искате и дали ви допадат трансформиращите кошове. 

  1. Столчета за кола 

Те са съобразени с възрастта на детето, с неговите килограми и ръст. Предлагат се с механизъм за въртене и много други функционалности и аксесоари, които гарантират безопасно и сигурно пътуване на най-малките членове на семейството.

  1. Играчки 

Ще откриете разнообразие от интересни и занимателни играчки за всички възрастови групи. От такива, които развиват двигателната система и моторните умения, до иновативни предложения, насочени към въображението и емоционалното изграждане.

Raya Toys
  1. Дрехи 

Имате възможност да напълните гардероба на мъниците с нови, качествени и красиви дрешки, които са предназначени за новородени и деца преди юношеството. Изборът обхваща якета, палта, грейки, елеци, официално облекло, дънки, панталони, рокли, бодита и пижами, бански костюми, обувки, боти, сандали и много други.

  1. Ученически принадлежности 

В магазина има всичко най-необходимо за училище, като раници, несесери, тефтери, тетрадки и още много и различни ученически пособия. Не забравяйте да вземете за ученика оригинална кутия за храна или термос.

От онлайн магазина на Raya Toys напомнят да разгледате предложенията, обявени на специална цена, които включват най-различни качествени стоки с намаление, включително продукти за кърмачки.

Как да преобразите детската стая

Когато избирате мебели по каталог, най-добре се спрете на една колекция. Така със сигурност всичко, което купите от магазина ще се комбинира перфектно помежду си. В зависимост от възрастта на детето, изберете шезлонг, на който да се забавлява или кошара, в която да играе безопасно. Добавете подходящите завивки, възглавници, балдахин и други аксесоари, които ще направят детската стая уютна, функционална и красива.