Какво се случва, когато спечелиш джакпот

Финанси

Джакпотът може да бъде спечелен в голяма част от игрите в онлайн казината, като условието е да се направи подходящата печеливша комбинация. Това обаче в Палмс Бет не е лесно и налага извършването на доста залагания и спечелването на по-малки печалби преди това. Какво обаче се случва, когато спечелиш джакпота?

Как се печели джакпот

Големите джакпоти, които са над 1 млн. лева обикновено са така наречените прогресивни, което означава, че с течение на времето размерът им постоянно се увеличава. Той постепенно се натрупва от залозите на отделните играчи и може да идва както от една единствена игра, така и от няколко свързани помежду си в мрежа. В последния случай, натрупването е значително по-бързо, а сумите наистина огромни. Какво обаче е необходимо да се случи:

  • В зависимост от играта има и определени условия;
  • Обикновено най-честите печалби са в слотовете;
  • Необходимо е подреждане на предварително определена комбинация от символи;
  • Необходимо е достатъчно търпение и подходящ бюджет, който да се разиграе;
  • Подобни парични награди трудно се спечелват и изискват достатъчно упорство от страна на играчите.

Каква е процедурата след спечелване

В дружеството има създаден специален отдел, реагиращ при спечелването на големите джакпоти, които са над милион лева. В подобен случай, преди да се задейства процедурата по изготвянето и оформянето на чека, който се връчва на победителя, се провежда проверка, кога и на коя онлайн игра е направена печалбата. Извършват се различни технически проверки и при установяване на коректност в действията се пристъпва към откриване на печелившия играч и пристъпване към изготвяне на чека.

Чекът наподобява тези по телевизията и върху него, освен изписаната спечелена сума, се изобразяват и различни лога, включително и тези на играта, от която идва печалбата. Спечелилият се запитва дали иска да бъде интервюиран и награден публично с чека или желае да запази анонимност. В първия случай се задават въпроси като как ще бъдат похарчени спечелените пари и други подобни. После се събират данни, като номера на банкова сметка, на която да бъде преведена печалбата. Тук изборът е за получаване на сумата наведнъж или да бъде разделена на равни вноски през годините.

Кога победителят получава печалбата си

Това е доста често задаван въпрос, особено когато някой от играчите в Палмс Бет вече спечели джакпота. Като цяло, от казиното автоматично, в рамките на 24 часа след спечелването на джакпота, превеждат на победителя в банковата сметка една десета от общата сума. Това му позволява да има достатъчно капитал, за да продължи да играе.

В зависимост от избора на победителя, той може да получи спечелената си сума наведнъж с едно изплащане или на отделни равни месечни вноски в продължение на 20 години. След като бъдат събрани необходимите документи, те преминават през отдел за административна обработка, така че да се даде зелена светлина за изплащане на парите от чека.